Nutriční hodnoty (Kančí na červeném víně s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 631 kJ / 868 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 9,14 g |
| – nasycené | 2,37 g |
| – nenasycené | 5,97 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 2,94 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 30,60 g |
| – cukry | 15,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kančího masa | Kanec kýta | 500 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| 2 2 větší a 3 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| cca 300 ml 300 ml červeného vína kvalitnějšího | Víno červené suché | 300 ml |
| vývar nebo voda dle potřeby | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| trošku trošku pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| česnek | Česnek čerstvý |