Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s romadurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 431 kJ / 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 28,43 g |
| – nasycené | 8,91 g |
| – nenasycené | 12,30 g |
| –– mononenasycené | 10,05 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,45 g |
| Cholesterol | 798 mg |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 6,78 g |
| Sacharidy | 43,55 g |
| – cukry | 9,05 g |
| ––– laktóza | 7,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření na americké brambory | Grilovací koření | 10 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 ml 150 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 150 ml |