Nutriční hodnoty (Grilované kuře pod cihlou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 460 kJ / 2 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 328,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 74,04 g |
| – nasycené | 12,29 g |
| – nenasycené | 59,65 g |
| –– mononenasycené | 49,91 g |
| –– polynenasycené | 9,75 g |
| ––– omega 3 | 2,72 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,96 g |
| Sacharidy | 9,83 g |
| – cukry | 0,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 1 lžička 1 lžička hrubé mořské soli | Sůl mořská | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička černého pepře (čerstvě nadrceného nebo namletého) | Pepř černý | 5 g |
| 0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 4.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaného čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku olivového oleje | Olej olivový | 62.5 ml |
| 0,5-1 hrnek 0,5-1 hrnek dřevěných lupínků k uzení drůbeže (nemusí být) |