Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Modelovací hmota na dorty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 023 kJ /
7 415 kcal
Bílkoviny89,90 g
– z toho živočišné bílkoviny89,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky84,90 g
– nasycené36,45 g
– nenasycené48,05 g
–– mononenasycené25,05 g
–– polynenasycené23,00 g
––– omega 30,55 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,44 g
Sacharidy1 572,80 g
– cukry1 572,80 g
––– laktóza113,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
290 g 290 g cukru moučka Cukr bílý 290 g
290 g 290 g fondánu Fondán 290 g
70 g 70 g glukozy
40 ml 40 ml vody Voda 40 ml
40 g 40 g 100% tuku (Omega) Margarín 40 g
290 g 290 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 290 g
mandlové aroma Aroma mandlové
500 g 500 g cukru krystal Cukr bílý 500 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
kapka kapka octu (nebo 1 lžíce glukozy) Ocet lihový
400 g 400 g cukru krystal Cukr bílý 400 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.