Nutriční hodnoty (Modelovací hmota na dorty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 023 kJ / 7 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,90 g |
– nasycené | 36,45 g |
– nenasycené | 48,05 g |
–– mononenasycené | 25,05 g |
–– polynenasycené | 23,00 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 1 572,80 g |
– cukry | 1 572,80 g |
––– laktóza | 113,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
290 g 290 g cukru moučka | Cukr bílý | 290 g |
290 g 290 g fondánu | Fondán | 290 g |
70 g 70 g glukozy | ||
40 ml 40 ml vody | Voda | 40 ml |
40 g 40 g 100% tuku (Omega) | Margarín | 40 g |
290 g 290 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 290 g |
mandlové aroma | Aroma mandlové | |
500 g 500 g cukru krystal | Cukr bílý | 500 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
kapka kapka octu (nebo 1 lžíce glukozy) | Ocet lihový | |
400 g 400 g cukru krystal | Cukr bílý | 400 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |