Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Křupavé řízky z trouby na horkovzduch

Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci horkovzduch u své trouby. Maso můžete volit dle svých preferencí.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, + minimálně 2 hodiny naložení masa)

27. 1. 2013 15:01

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

O této směsi jsem slyšela samou chválu, že jsou to báječně křupavé řízky, jinak na takové věci nejsem, mám ráda všechno domácí, ale tak mě to nutilo vyzkoušet a nezklamalo to, řízky opravdu křupavoučké, proto dávám jako recept, kdo rád křupavé řízky, aby vyzkoušel. Nám to chutnalo a podávala jsem se šťouchanými brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

17. 2. 2013 17:25

Dneska jsem je zkoušela nejsou špatné bodík a jestli nevadí tak fotka:yes::yes:jo řízky byly kuřecí a nápady pikantní;-)

Roxana

3. 2. 2013 19:08

Řízky miluju, tohle jsem viděla v obchodě, leč nezkoušela.
Ale zkusím vypadá to moc dobře!:yes:+4, nevěděla jem že jse dát více bodů...

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2013 18:49

Bibinko,tuto směs také ráda používám.Já do naklepaných řízků vetřu prolisovaný česnek,malinko kápnu olej a vmasíruji do masa.Pak plátky položím na sebe a zabalené ve folii nechám v lednici do druhého dne.Jen jak je pak smažím v troubě,tak je dělám v pekáči na peč.papíru asi 15minut,pak položím na každý kousek tenký plátek másla a přikryté druhým dílem pekáče dopeču podle druhu masa do měkka.Když jsem je dělala jen na plechu,tak byly takové moc vypečené a to nám nejelo:-)Ale to bylo asi tou plynovou troubou:-STy Tvé vypadají moc dobře:-p+6:yes::-K

Bibinka Bibinka

28. 1. 2013 17:35

Majko díky, zaručeně vyzkouším, až budu zase dělat řízky;-)

Majka8

28. 1. 2013 12:35

Jsou výborný,taky je občas dělám a po upečená prokládám plátkem másla,vyzkoušejte,dostanou vyjímečnou chuť,naučila mně to babička,ona prokládala i klasické řízky.

Bibinka Bibinka

27. 1. 2013 16:57

míla::-D:-D Dobrý, my máme patra v pohodě;-)

míla

27. 1. 2013 16:17

Ty jsou tak křupavý, že si s nima odřeš dásně.

Bibinka Bibinka

27. 1. 2013 16:06

varilamyskakasicku: Ivi, já vždycky smažila řízky na oleji, nebo sádle, takto v troubě poprvé a musím říct, že jsou lepší, protože nejsou mastný a do sebe nenatáhnou při pečení žádný tuk-jo paráda;-)

nofrona

27. 1. 2013 15:36

:yes::yes:

Jikotka Jikotka

27. 1. 2013 15:35

Asi taky vyzkouším :-p,jsem jako ty nejraději všechno domácí :yes::yes::yes::-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 1. 2013 15:29

Moc pěkné Jani, nedám dopustit ns řízky z trouby, paráda:-K;-):-p:yes:

savlinka savlinka

27. 1. 2013 15:07

BIBI jojo znám;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizky z trouby obalované vepřové řízky pečené v troubě řízky v troubě řízky do trouby řízek z trouby řízky v horkovzdušné troubě vepřové řízky z trouby vepřové řízky z trouby kuřecí řízky z trouby řízky pečené v troubě řízky z krkovice v troubě pečení řízků v troubě vepřový řízek z trouby vepřové řízky v troubě rizky na plechu jak péct řízky v troubě rizek v troube řízky bez tuku řízky z horkovzdušné trouby obálovací směs na řízky

Suroviny: maso vepřové, olej, sůl, pepř, směs obalovací na křupavé řízky

TopRecepty.cz

Křupavé řízky z trouby na horkovzduch

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RB5O