Nutriční hodnoty (Zelný salát s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 951 kJ / 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 22,20 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 19,70 g |
| –– mononenasycené | 13,88 g |
| –– polynenasycené | 5,82 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 2,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
| 1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 malá zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| cukr nebo stevie | Cukr bílý |