Výpečky z remosky

Jaruna18 Kuchařka: Jaruna18

Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

1/2 kg vepřového masa (plecko, kýta)
4 stroužky česneku
1 lžíce hladké mouky
sůl
kmín
lžíce sádla
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Umyté maso nakrájíme na kostky. Dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme moukou. Promícháme a dáme péct do remosky, do které dáme asi lžíci sádla(muže být i do trouby).

  2. Po zasmahnutí podlijeme vodou a necháme dusit. Vždy když se voda vydusí, znova podlijeme, dokud nebude krásně zlaté masíčko. Příloha vařené brambory, dušené zelí. Výborné také s knedlíkem.

Poznámka

Někdo dělá z Bůčku,ale u nás preferují libové maso.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 475 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Výpečky z remosky

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové výpečky výpečky v remosce remoska recepty remoska recepty maso vepřové výpečky recept vareni a peceni v remosce recepty recepty z remosky recepty do remosky z vepřového masa vejpečky vaření a pečení v remosce recepty na vaření v remosce výpečky vaříme s remoskou výpečky recept recepty do remosky vepřové výpečky v remosce pečení v remosce vaření v remosce pečení masa v remosce pečené maso v remosce

Zapomněl/a jsem heslo