Výpečky z remosky
Vepřové výpečky se hodí nejen jako oběd, ale jsou rovněž vynikající na chléb s hořčicí jako rychlá večeře, nebo ze zbytku můžeme vykouzlit i výborné rizoto. Snadné na přípravu, skvělé na pochutnání.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,13 g |
Tuky | 31,16 g |
Vláknina | 4,22 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo dělá z bůčku, ale u nás preferují libové maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2018 21:58
Honza: Tak dlouho, dokuď nebude krásné upečené masíčko, jak se píše v receptu...
1. 6. 2018 15:14
A co cibule?Ta tam nepatří?
17. 3. 2013 15:11
Honza: Většina remosek nemá, pokud vím, regulaci teploty.
17. 3. 2013 14:57
Ahoj a teplota?? případně délka pečení ??
15. 4. 2012 17:19
jdu to skusit
14. 11. 2011 21:39
Super, děkuji za recept.Přítel o tom pořád básnil a já mu to konečně udělala vynikající!
16. 8. 2011 15:55
Moniko díky,už jsem to opravila.
16. 8. 2011 09:45
a kam se dava ten česnek???
17. 5. 2010 07:37
Zrovna se tento týden na to chystám, je to bašta (a se zelím a bramborem, to je přesně jako u nás - knedlíky nemusíme...)
26. 2. 2010 21:35
No to my taky můžeme +6
26. 2. 2010 21:15
+5
6. 7. 2009 13:02
No jo, Jarmilko, to my můžeme, no!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 54 minutami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
Vyzkoušejte triky na snadné loupání česneku. Pomůže mikrovlnná trouba, horká voda nebo šroubovací sklenice
5 častých chyb při výrobě domácích sýrů: Jak jim předejít
Další recepty
Tématické fráze: vepřové výpečky výpečky v remosce remoska recepty vareni a peceni v remosce recepty remoska recepty maso recepty z remosky vepřové výpečky recept recepty do remosky z vepřového masa vepřové výpečky v remosce vejpečky recepty na vaření v remosce vaření a pečení v remosce výpečky recepty do remosky pečené maso v remosce vaříme s remoskou výpečky recept pečení masa v remosce pečení v remosce vaření v remosce
Suroviny: maso vepřové, česnek, mouka hladká, sůl, kmín celý, sádlo
Výpečky z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8q4g
12 názorů