Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky z remosky

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2009 05:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 691 kJ / 643 kcal
Bílkoviny107,83 g
Tuky16,31 g
Vláknina4,22 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdo dělá z Bůčku,ale u nás preferují libové maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Acraj Acraj

30. 10. 2018 20:58

Honza: Tak dlouho, dokuď nebude krásné upečené masíčko, jak se píše v receptu...:yes:

Pavelin

1. 6. 2018 14:14

A co cibule?Ta tam nepatří?

Alexiss Alexiss

17. 3. 2013 14:11

Honza: Většina remosek nemá, pokud vím, regulaci teploty. ;-)

Honza

17. 3. 2013 13:57

Ahoj a teplota?? případně délka pečení ?? :-)

gaba

15. 4. 2012 16:19

jdu to skusit :yes:

Monika

14. 11. 2011 20:39

Super, děkuji za recept.Přítel o tom pořád básnil a já mu to konečně udělala:-8 vynikající!:-K

Jaruna18 Jaruna18

16. 8. 2011 14:55

Moniko díky,už jsem to opravila.:-K

Monika

16. 8. 2011 08:45

a kam se dava ten česnek???

jahoda jahoda

17. 5. 2010 06:37

Zrovna se tento týden na to chystám, je to bašta (a se zelím a bramborem, to je přesně jako u nás - knedlíky nemusíme...):yes:

misza misza

26. 2. 2010 20:35

No to my taky můžeme:-p +6

thomassinno thomassinno

26. 2. 2010 20:15

:yes::yes: +5

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2009 12:02

No jo, Jarmilko, to my můžeme, no!;-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové výpečky výpečky v remosce remoska recepty vareni a peceni v remosce recepty remoska recepty maso recepty z remosky vepřové výpečky recept recepty do remosky z vepřového masa vepřové výpečky v remosce vejpečky recepty na vaření v remosce vaření a pečení v remosce výpečky recepty do remosky pečené maso v remosce vaříme s remoskou výpečky recept pečení masa v remosce pečení v remosce vaření v remosce

Suroviny: maso vepřové, česnek, mouka hladká, sůl, kmín celý, sádlo

TopRecepty.cz

Výpečky z remosky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8q4g