

Cizrna v cuketové omáčce
Suroviny 1 porce
- 350 g vařené cizrny
- 1 menší cuketa
- 1 menší jarní cibulka
- 1 ČL olivového oleje
- 1 PL čerstvého sýru Fromello
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
Cibulku očistíme a nakrájíme na menší kousky.
Část zelené cibulky necháme stranou na ozdobu a zbytek orestujeme na zahřátém oleji v pánvi.
Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubo. Přidáme do pánve a dusíme. V případě potřeby podlijeme vodou.
Osolíme, opepříme, přidáme vařenou cizrnu, čersvý sýr, a dobře promícháme.
Cizrnu servírujeme posypanou cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Tento recept najdete i na mých stránkách http://www.jimechytre.cz/prispevky/cizrna-v-cuketo...