Nutriční hodnoty (Pečený bůček s blumami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
| Tuky | 179,37 g |
| – nasycené | 46,66 g |
| – nenasycené | 94,48 g |
| –– mononenasycené | 76,67 g |
| –– polynenasycené | 17,81 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 18,38 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 88,60 g |
| – cukry | 44,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
| 500 g 500 g blum | Bluma čerstvá | 500 g |
| 2 dl 2 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 1 dl 1 dl rumu | Rum | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce blumové nebo rybízové marmelády | ||
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| instantní jíška | Jíška světlá instantní | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |