Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 801 kJ /
1 626 kcal
Bílkoviny82,00 g
– z toho živočišné bílkoviny82,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky143,50 g
– nasycené55,40 g
– nenasycené72,50 g
–– mononenasycené59,00 g
–– polynenasycené13,50 g
––– omega 31,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy1,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g filetů z kapra Kapr filet 500 g
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 3 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.