Nutriční hodnoty (Rybí škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 801 kJ / 1 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 143,50 g |
| – nasycené | 55,40 g |
| – nenasycené | 72,50 g |
| –– mononenasycené | 59,00 g |
| –– polynenasycené | 13,50 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g filetů z kapra | Kapr filet | 500 g |
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |