Nutriční hodnoty (Ovocný koláč s pudinkovým rosolem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 706 kJ / 2 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
| Tuky | 93,02 g |
| – nasycené | 49,32 g |
| – nenasycené | 35,40 g |
| –– mononenasycené | 30,20 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 332,02 g |
| – cukry | 154,64 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 8 dkg 8 dkg rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| sníh z bílků | Vaječný bílek | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| kompotované ovoce | Jahody zavařené | |
| šťáva z ovoce | Jahody čerstvé | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |