Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky, tvarohem s brusinkovým středem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 563 kJ /
3 959 kcal
Bílkoviny120,71 g
– z toho živočišné bílkoviny100,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,88 g
Tuky188,60 g
– nasycené104,41 g
– nenasycené68,09 g
–– mononenasycené59,39 g
–– polynenasycené8,70 g
––– omega 30,84 g
Vláknina17,30 g
Cholesterol 1,77 g
Sodík 855 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy428,10 g
– cukry267,20 g
––– laktóza19,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
200 g 200 g cukru moučky Cukr bílý 200 g
500 g 500 g měkkého tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 500 g
1/2 1/2 jogurtového pudinku Puding v prášku
1/2 1/2 vanilkového pudingu Puding v prášku 20 g
2 PL 2 PL vaječného koňaku Likér vaječný 30 ml
180 gramů 180 gramů polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
brusinky podle každého Brusinky zavařené
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.