Nutriční hodnoty (Bábovka s jablky, tvarohem s brusinkovým středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 563 kJ / 3 959 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,88 g |
| Tuky | 188,60 g |
| – nasycené | 104,41 g |
| – nenasycené | 68,09 g |
| –– mononenasycené | 59,39 g |
| –– polynenasycené | 8,70 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 1,77 g |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 428,10 g |
| – cukry | 267,20 g |
| ––– laktóza | 19,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1/2 1/2 jogurtového pudinku | Puding v prášku | |
| 1/2 1/2 vanilkového pudingu | Puding v prášku | 20 g |
| 2 PL 2 PL vaječného koňaku | Likér vaječný | 30 ml |
| 180 gramů 180 gramů polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| brusinky podle každého | Brusinky zavařené | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |