Nutriční hodnoty (Zeleninové ražniči s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 495 kJ / 1 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,46 g |
| Tuky | 43,54 g |
| – nasycené | 8,74 g |
| – nenasycené | 34,29 g |
| –– mononenasycené | 14,13 g |
| –– polynenasycené | 20,16 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 33,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,30 g |
| – cukry | 27,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bílého tofu | Tofu natural | 500 g |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 masité rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 4 4 menší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 5 5 menších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| mletý pepř černý | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |