Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na žampionech s americkými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 641 kJ / 1 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,28 g |
Tuky | 7,77 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 4,31 g |
–– mononenasycené | 2,93 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 169,80 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kurecich rizku | Kuře prso | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
koreni na kure | Grilovací koření | |
1 lzicka 1 lzicka horcice (plnotucne) | Hořčice plnotučná | 5 g |
pepr | Pepř černý | |
sul | Sůl mořská | |
jiska (tmavá) | Jíška máslová | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
zampiony | Žampion čerstvý |