Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na žampionech s americkými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 641 kJ / 1 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,28 g |
| Tuky | 7,77 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 4,31 g |
| –– mononenasycené | 2,93 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 26,40 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 169,80 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kurecich rizku | Kuře prso | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| koreni na kure | Grilovací koření | |
| 1 lzicka 1 lzicka horcice (plnotucne) | Hořčice plnotučná | 5 g |
| pepr | Pepř černý | |
| sul | Sůl mořská | |
| jiska (tmavá) | Jíška máslová | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| zampiony | Žampion čerstvý |