Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na žampionech s americkými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 641 kJ /
1 348 kcal
Bílkoviny137,78 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,28 g
Tuky7,77 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené4,31 g
–– mononenasycené2,93 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 31,15 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 401 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy169,80 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kurecich rizku Kuře prso 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
koreni na kure Grilovací koření
1 lzicka 1 lzicka horcice (plnotucne) Hořčice plnotučná 5 g
pepr Pepř černý
sul Sůl mořská
jiska (tmavá) Jíška máslová
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
zampiony Žampion čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.