Nutriční hodnoty (Kuřecí přírodní plátek s křenovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 122 kJ / 1 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 23,32 g |
| – nasycené | 4,79 g |
| – nenasycené | 16,47 g |
| –– mononenasycené | 11,49 g |
| –– polynenasycené | 4,99 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 1,62 g |
| Cholesterol | 583 mg |
| Sodík | 776 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 7,22 g |
| – cukry | 2,54 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa bez kosti a kůže | Kuře prso | 1050 g |
| 2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce čerstvého nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 45 g |
| čtyř barevný pepř (drcený) | Pepř barevný | |
| sůl | Sůl mořská |