Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vydatná celerová polévka s kroupami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 827 kJ /
915 kcal
Bílkoviny27,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,00 g
Tuky31,76 g
– nasycené4,17 g
– nenasycené24,34 g
–– mononenasycené16,07 g
–– polynenasycené8,27 g
––– omega 31,77 g
Vláknina39,65 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 849 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy109,70 g
– cukry22,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g kroupy Kroupy ječné 100 g
500 g 500 g celeru Celer bulva čerstvá 500 g
350 g 350 g směs libovolné další zeleniny (např. mražená polévková směs) Mrkev čerstvá 350 g
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
libeček Libeček čerstvý
celerová nať Petržel nať čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
Vegeta natur nebo bylinková sůl Kořenící směs sypká
česnek Česnek čerstvý
1,5 l 1,5 l vody nebo masového vývaru (den předem uvařený, po vychladnutí odebrán tuk) Voda 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.