Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 5,17 g |
| – nasycené | 1,46 g |
| – nenasycené | 2,91 g |
| –– mononenasycené | 1,93 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 2 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| případně mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |