Nutriční hodnoty (Vepřové karé s čabajkovým středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 234,96 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g | 
| Tuky | 43,84 g | 
| – nasycené | 12,71 g | 
| – nenasycené | 21,41 g | 
| –– mononenasycené | 17,36 g | 
| –– polynenasycené | 4,06 g | 
| ––– omega 3 | 0,45 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 480 mg | 
| Sodík | 484 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 15,10 g | 
| – cukry | 8,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového karé (vcelku) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g | 
| 1 ks 1 ks originální čabajské klobásky | Klobása | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| kousek kousek uzené slaniny | Špek | |
| 3/4 l 3/4 l masového vývaru | Vývar masový | 750 ml | 
| celý černý pepř | Pepř černý | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| nové koření | Nové koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslová jíška | Jíška máslová |