Nutriční hodnoty (Křenová polévka s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 1,21 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,52 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 86,60 g |
| – cukry | 82,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové přední koleno (menší) | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý křen (nebo sterilovaný) | Křen čerstvý | |
| 2 2 šťavnatá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |