Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukroví - Marokánky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2008 20:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 047 kJ / 1 923 kcal
Bílkoviny22,82 g
Tuky90,04 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 82 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy249,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MartaU

17. 12. 2013 20:33

Nic se neděje,každá trouba jinak peče,takže to neřeším.Já kdybych to šoupla na 200 ,tak to mám černé,jako uhel,ihned.Takže v pohodě.

casino

17. 12. 2013 20:17

MartaU:
Promiňte, já si (kromě té čárky) dělám tak trochu prču...:-)) a už začínám tušit, kde je zakopaný pes:-))
Já peču taky asi 15´, ale při 200-220°C. Pravda, jedná se o marokánky, kterými by ani Imrich Bugár nepohrdl:-))

MartaU

17. 12. 2013 19:58

Joo,máte pravdu,patří tam 125 ml šlehačky,prominte. Já ani nevím,prostě to peču do zlatova,na troubě mám pokažený časovač.Peču snad 15 minut??Prostě jak to má zlatavou barvu,tak vytahuji plech.Děkuji,že jste mně upozornil

casino

17. 12. 2013 19:43

MartaU:
...do šlehačky se vám asi vloudila, mrška, desetinná čárka...:-))
"Peču na 100 stupňů..." Kolik hodin pečete, než to zrůžoví (pokud to tedy negrilujete):-//

MartaU

17. 12. 2013 18:53

Dobrý podvečer.Takže normální šlehačku nalejete do hrnce 1,25 ml,1 hodně vrchovatá lžíce hlad.mouky,5dkg cukr krupice,dáte do hrnce vařit a míchat na slabém phni.Nechat asi 2 minutky převařit a nechat trochu vystydnout.Přidat nasekané ořechy,kandované ovoce...Klademe hromádky na plech ,na pečící papír.Pak lžičkou namočenou ve studené vodě ,hromádky porovnáme,prostě at jsou trochu rovné.Peču je na 100 stupnů,do růžova.Pozor mám pečení zapnuté vrch i spodek na prostředním roště.Jakmile zrůžoví,vytáhneme a hned sundáváme z papíru.Jsou jako z gumy,ale normálně stuhnou.Pak je poleji čokolád. polevou a hotovo

poldinka

11. 12. 2012 15:26

píšete smetanu ale jestli na šlehání tedy šlehačku a jaký obsah té smetany.:-p

Jakub

2. 12. 2012 01:06

Doporucuji rozhodne nepect na pecicim papire, protoze by se tak prilepily a nesly dolu. Primo na vymazanem plechu jdou lehce podebrat.:yes:

milhouse

10. 12. 2009 20:46

na jakou teplotu se to peče ?

Andrejka

11. 3. 2009 20:19

Mňam já du prič tady mi každej dělá chutě!!!!!!!:-)):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marokánky ze smetany nejlepší vánoční cukroví nejlepší vánoční cukroví marokanky vánoční cukroví nejlepší recepty marokánky mimibazar recepty nejlepší recepty na vánoční cukroví top cukroví nejlepší vánoční cukroví recepty rychle vanocni cukrovi nejlepší cukroví recept na nejlepší marokánky levné vánoční cukroví nejlepší recepty na vánoční cukroví vánoční cukroví nejlepší recepty vánoční marokánky marokánky-recept marakonky cukroví bez mouky cukroví-marokánky vánoční cukroví-marokánky

Suroviny: smetana, cukr, cukr vanilkový, máslo, mouka hladká, oříšky, mandle sekané, ovoce kandované

TopRecepty.cz

Cukroví - Marokánky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jKl