Nutriční hodnoty (Kotleta v brazilské marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 946 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,17 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 434 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 43,35 g |
| – cukry | 31,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety s kostí nebo bez | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 ml 150 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
| 3 PL 3 PL kečupu (pokud možno domácího) | Kečup sladký | 45 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 KL 2 KL červeného pepře | Pepř černý | |
| špetka špetka drceného chilli | Chilli paprička sušená | |
| 2 KL 2 KL hnědého cukru | Cukr třtinový | 10 g |
| 1 PL 1 PL citronové šťávy nebo balsamikového ( vinného) octa | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |