Nutriční hodnoty (Krémová pórková polévka s tofu a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| horká voda | Voda | |
| lžíce lžíce lahůdkového droždí (nemusí být) | Droždí lahůdkové | |
| balení balení balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| Tofu (já použila marinované) | Tofu natural | |
| trochu trochu másla nebo oleje | Máslo kravské |