Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Coleslav)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 070 kJ /
1 212 kcal
Bílkoviny7,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,28 g
Tuky120,73 g
– nasycené15,18 g
– nenasycené94,96 g
–– mononenasycené27,09 g
–– polynenasycené67,87 g
––– omega 31,50 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,34 g
Sacharidy18,20 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g bílé zelí Zelí bílé čerstvé 140 g
120 g 120 g mrkev Mrkev čerstvá 120 g
80 g 80 g řapíkatý celer Celer řapíkatý 80 g
20 g 20 g cibule Cibule čerstvá 20 g
150 g 150 g tofunéza (Sojová majonéza nebo klasická majonéza) Majonéza 150 g
150 g 150 g zakysaná smetana light Smetana kravská zakysaná 12%
pepř bílý mletý Pepř bílý
2 2 větší špetky soli Sůl mořská
1-2 PL 1-2 PL vinného octu Ocet lihový 22.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.