Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutá perníková bábovka s jablečnou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 303 kJ /
1 745 kcal
Bílkoviny54,39 g
– z toho živočišné bílkoviny8,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,61 g
Tuky16,97 g
– nasycené5,51 g
– nenasycené8,67 g
–– mononenasycené4,40 g
–– polynenasycené4,27 g
––– omega 30,18 g
Vláknina31,02 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy328,27 g
– cukry75,56 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g celozrnné mouky (já použila špaldovou) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 350 g
1 1 poctivá lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžička 1 lžička stévie Stevie sušená 5 g
150 ml 150 ml mléka (záleží na savosti mouky) Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (cca 20 g) Droždí pekařské lisované 21 g
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
2 lžičky 2 lžičky perníkového koření Perníkové koření 10 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky kakaa Kakao prášek 4.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
skořice Skořice ceylonská
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.