Nutriční hodnoty (Republikánské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 5,14 g |
– nasycené | 0,41 g |
– nenasycené | 4,31 g |
–– mononenasycené | 3,06 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 48,10 g |
– cukry | 39,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 řízky | Kuře prso | |
2 plátky 2 plátky z vepřového masa | Vepřová kýta | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hrst hrst hub (dávám namočené sušené) | Hřib čerstvý | |
1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1,5 dl 1,5 dl světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
tymián | Tymián sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
šlehačka | Šlehačka 35% |