Nutriční hodnoty (Vepřová játra jako minutka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 819 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 43,20 g |
| – nasycené | 9,83 g |
| – nenasycené | 21,30 g |
| –– mononenasycené | 16,27 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 100 g 100 g uzeného boku v celku | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 300 g 300 g sterilované mexické směsi (hrášek, kukuřice, červená paprika) | Kukuřice mražená | |
| 3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |