Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oheň ve skleničce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

8. 8. 2009 14:05

Suroviny

Porce: 1 litr

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 019 kJ / 3 829 kcal
Bílkoviny46,30 g
Tuky298,91 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy227,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pozor při použití, VYZKOUŠET!!!!

Někdy i na špičku nože je to moc. Při prvním použití do guláše jsme měli guláš půl roku v mrazáku, kolik jsem ho musel dodělat. A pozor na ruce, nesahat do očí. Ani jinam. Pálí to hrozně. Přidal jsem ještě fotku k těm olejům, tam se nevešla a přišlo mně to líto. Oleje pak vypadají takhle a to před olejem je ta pasta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Naftalin

14. 11. 2012 14:42

Fantastické - feferony a baranie rohy 1:4 predvariť +lyžica cukru (masový mlynček)viacej masti menej oleja a do pohárkov nakoniec pridať ten cesnak cez lis na vrch kvapnuť olej a 20 minut do pary.
Rovno na chleba a bitka v rodine... od 5 rokov veku u nás zo sardinkami. Dal si aj mopsík.

saman-sk

31. 10. 2012 16:25

:-K tak toto vyzera ostro ďakujem :yes:

tejaja tejaja

16. 9. 2010 12:35

Uf, uf...;-) asi by som musela použiť menej štipľavé feferonky, ale mám kolegu, ktorý by zjedol aj ozajstný oheň :-D:-D:-D
Takže nízov je veľmi výstižný a bodík pridávam ;-)

Teta Lena

28. 8. 2009 14:11

výborná věc dostala jsem od známého ani se dlouho doma neohřála byla hned pryč.Dávám bodík:-8:yes:

klukodvody klukodvody

8. 8. 2009 18:11

Pro papriku.Na stupnici bych si myslel podle síly feferonek a podle toho jak moc jsou čerstvé a jestli nevyhodíš žádná zrníčka,tak by se mněla ta stupnice zbořit.Je to fakt hodně ale hodně ostré.:-!:-!;-(

klukodvody klukodvody

8. 8. 2009 18:08

No určitě nejseš blázen.Když jsem dělal řemeslo,tak jsem mněl jestli pamatujěš ty kufříky od plynových vařičů na 3 kg bombu,to se do toho kufříku vešlo těch kufříků 11 plných udělátek tvořítek nožů a všeho možného.Teď jsem toho spoustu prodal na Aukru ale kokám stejně dál.:-)):-)):-)):-D:-D

Paprika Paprika

8. 8. 2009 17:47

To si nechám líbit.Co je ostré je dobré, a tohle už z fotky vyzařuje,že to bude mít grády. Bylo by zajímavé zjistit,kam by se ostrost tohoto úžasného dílka vyšplhala na stupnici ostrosti(podotýkám že 1 je nejmémě a 16 je nejvíce)100 bodů je málo:yes::-)):-8
Tonda - u Papriky stále u plotny

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2009 17:23

Tak, a to musím říct tomu mému!!! I chlap má takové úchylky!:-O Já, když příjdu do domácích potřeb, tak si musím aspoň sáhnout na talířek, hrníček, mísu na pečení, vzít do ruky formu na dort se zajímavým tvarem, teď jsem si koupila udělátko na žabí huby, každý džbán, všechno bych si aspoň pohladila. A prý jsem blázen.., no uvaž!!:-)):-D:-))

klukodvody klukodvody

8. 8. 2009 17:00

No ta prostřední sklenice je bylinkový olej se spoustou koření a je dobrý na saláty.Postupně tam všechno dám:-DJina k na sklenice chodím všade kam přijedeme,manželka říká že mám úchylku na takovéhle věci.:-*Asi ano a konkrétně tahle je z Maďarska.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2009 16:56

No, tak vidíš, jak už umíš vkládat fotky. Jen nevím, maris, měly jsme mu to vůbec prozrazovat?:-)):-D:-)):yes: To já budu muset Jožko udělat, marná sláva!:-p Prozraď mi, co to je ta prostřední sklenice a kde na ně chodíš? Nádhera.

pipre pipre

8. 8. 2009 16:25

Jejda, to je opravdu oheň:-) Ten by se líbil hlavně mému ten experimentuje s jídly s feferonkami :-) Bodík:yes:

klukodvody klukodvody

8. 8. 2009 14:44

Pro Jana Remkova:-DTakhle se pak ještě nakládají ty dvoubarevné do klasického nálevu(sladkokyselého);-)

maris maris

8. 8. 2009 14:29

Vpravo , kousek pod názvem receptu je pět malých ikonek, mezi nimi i foťáček. Ten rozklikni a můžeš přidávat další fotky ;-):-)

klukodvody klukodvody

8. 8. 2009 14:25

Tak fajn.Polské.Jsou běžně na trhu ve svazcích takové kratší červené.Specielně na podzim jedu do Polska pro ně a taky je nakládáme celé,dám další recept a kombinujeme se světlými.Když už píšu tak se zeptám,jak dostanu pod jídlo třeba čtyři fotky jako někdo.Někdy jsou ty tři málo a děkuji za komentáře.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2009 14:13

Tak tomu teda říkám HARISA v dobrém slova smyslu! To vyzkouším na 100%, jen se zeptám, jaké jsi použil feferony? Polské, maďarské, to je odrůda?:-)) Do Polska jezdím;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pasta z feferonek feferonkova pasta feferonky v soli feferonky pasta pasta z feferonek recept domaci pasta z feferonek pasta s feferonek feferonky v oleji feferonová pasta harisa pasta feferonkové čatní feferonková pasta recept pasta harisa pesto z feferonek sterilování feferonek feferony v soli jak sterilovat feferonky feferonkova mast feferonky se solí feferony v oleji

Suroviny: feferonka, česnek, olej, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Oheň ve skleničce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQBV