Oheň ve skleničce
Suroviny
Porce: 1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 16 019 kJ / 3 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,30 g |
Tuky | 298,91 g |
Vláknina | 32,60 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pozor při použití, VYZKOUŠET!!!!
Někdy i na špičku nože je to moc. Při prvním použití do guláše jsme měli guláš půl roku v mrazáku, kolik jsem ho musel dodělat. A pozor na ruce, nesahat do očí. Ani jinam. Pálí to hrozně. Přidal jsem ještě fotku k těm olejům, tam se nevešla a přišlo mně to líto. Oleje pak vypadají takhle a to před olejem je ta pasta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2012 14:42
Fantastické - feferony a baranie rohy 1:4 predvariť +lyžica cukru (masový mlynček)viacej masti menej oleja a do pohárkov nakoniec pridať ten cesnak cez lis na vrch kvapnuť olej a 20 minut do pary.
Rovno na chleba a bitka v rodine... od 5 rokov veku u nás zo sardinkami. Dal si aj mopsík.
31. 10. 2012 16:25
tak toto vyzera ostro ďakujem
16. 9. 2010 12:35
Uf, uf... asi by som musela použiť menej štipľavé feferonky, ale mám kolegu, ktorý by zjedol aj ozajstný oheň
Takže nízov je veľmi výstižný a bodík pridávam
28. 8. 2009 14:11
výborná věc dostala jsem od známého ani se dlouho doma neohřála byla hned pryč.Dávám bodík
8. 8. 2009 18:11
Pro papriku.Na stupnici bych si myslel podle síly feferonek a podle toho jak moc jsou čerstvé a jestli nevyhodíš žádná zrníčka,tak by se mněla ta stupnice zbořit.Je to fakt hodně ale hodně ostré.
8. 8. 2009 18:08
No určitě nejseš blázen.Když jsem dělal řemeslo,tak jsem mněl jestli pamatujěš ty kufříky od plynových vařičů na 3 kg bombu,to se do toho kufříku vešlo těch kufříků 11 plných udělátek tvořítek nožů a všeho možného.Teď jsem toho spoustu prodal na Aukru ale kokám stejně dál.
8. 8. 2009 17:47
To si nechám líbit.Co je ostré je dobré, a tohle už z fotky vyzařuje,že to bude mít grády. Bylo by zajímavé zjistit,kam by se ostrost tohoto úžasného dílka vyšplhala na stupnici ostrosti(podotýkám že 1 je nejmémě a 16 je nejvíce)100 bodů je málo
Tonda - u Papriky stále u plotny
8. 8. 2009 17:23
Tak, a to musím říct tomu mému!!! I chlap má takové úchylky! Já, když příjdu do domácích potřeb, tak si musím aspoň sáhnout na talířek, hrníček, mísu na pečení, vzít do ruky formu na dort se zajímavým tvarem, teď jsem si koupila udělátko na žabí huby, každý džbán, všechno bych si aspoň pohladila. A prý jsem blázen.., no uvaž!!
8. 8. 2009 17:00
No ta prostřední sklenice je bylinkový olej se spoustou koření a je dobrý na saláty.Postupně tam všechno dámJina k na sklenice chodím všade kam přijedeme,manželka říká že mám úchylku na takovéhle věci.
Asi ano a konkrétně tahle je z Maďarska.
8. 8. 2009 16:56
No, tak vidíš, jak už umíš vkládat fotky. Jen nevím, maris, měly jsme mu to vůbec prozrazovat? To já budu muset Jožko udělat, marná sláva!
Prozraď mi, co to je ta prostřední sklenice a kde na ně chodíš? Nádhera.
8. 8. 2009 16:25
Jejda, to je opravdu oheň Ten by se líbil hlavně mému ten experimentuje s jídly s feferonkami
Bodík
8. 8. 2009 14:44
Pro Jana RemkovaTakhle se pak ještě nakládají ty dvoubarevné do klasického nálevu(sladkokyselého)
8. 8. 2009 14:29
Vpravo , kousek pod názvem receptu je pět malých ikonek, mezi nimi i foťáček. Ten rozklikni a můžeš přidávat další fotky
8. 8. 2009 14:25
Tak fajn.Polské.Jsou běžně na trhu ve svazcích takové kratší červené.Specielně na podzim jedu do Polska pro ně a taky je nakládáme celé,dám další recept a kombinujeme se světlými.Když už píšu tak se zeptám,jak dostanu pod jídlo třeba čtyři fotky jako někdo.Někdy jsou ty tři málo a děkuji za komentáře.
8. 8. 2009 14:13
Tak tomu teda říkám HARISA v dobrém slova smyslu! To vyzkouším na 100%, jen se zeptám, jaké jsi použil feferony? Polské, maďarské, to je odrůda? Do Polska jezdím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Hovězí plátky na hořčici s tarhoňou (z Prostřeno)
Přidáno před 32 minutami

Rybí polévka s těstovinami
Přidáno před 7 hodinami

Citronová babetka (z Prostřeno)
Přidáno před 11 hodinami

Bostonský krémový koláč
Přidáno před 13 hodinami

Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí odpalované gnocchi (z Prostřeno)
Přidáno před 14 hodinami

Rýžový salát se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Vlčická játrová omáčka
uvařil/a KatkaCechova
před 16 minutami

Bramborové "mini pizzy"
uvařil/a KatkaCechova
před 9 hodinami

Uzená polévka
uvařil/a vakl1
před 9 hodinami

Bramborové bochánky se salámem
uvařil/a alkab
před 10 hodinami

Květákové placičky s uzeným masem
uvařil/a Ilabagr
před 11 hodinami

Květák na paprice
uvařil/a Bernardy@telecom.cz
před 11 hodinami

Jáhlová kaše
uvařil/a Manelka
před 11 hodinami

Brambory pečené v olivové hořčici
uvařil/a marce1
před 11 hodinami

Polévka z řapíkatého celeru s cizrnou a kuskusem
uvařil/a Tonja
před 12 hodinami

Brownies do hrníčku
uvařil/a AndreaMachacova
před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pasta z feferonek feferonkova pasta feferonky v soli feferonky pasta pasta z feferonek recept domaci pasta z feferonek pasta s feferonek feferonky v oleji feferonová pasta harisa pasta feferonkové čatní feferonková pasta recept pasta harisa pesto z feferonek sterilování feferonek feferony v soli jak sterilovat feferonky feferonkova mast feferonky se solí feferony v oleji
Suroviny: feferonka, česnek, olej, sádlo, sůl
Oheň ve skleničce
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQBV
15 názorů