Nutriční hodnoty (Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 205 kJ / 2 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 200,00 g |
| – nasycené | 50,00 g |
| – nenasycené | 104,00 g |
| –– mononenasycené | 84,00 g |
| –– polynenasycené | 20,00 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřových žebírek | Vepřová žebra | 2000 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 4 4 polévkové lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| 2 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 čajová lžička worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| koření pikantní žebírka | ||
| 1 1 čajová lžička chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| pečivo | Houska pšeničná |