Nutriční hodnoty (Makrela na cibuli a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,46 g |
| Tuky | 2,96 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 54,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 574 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 195,24 g |
| – cukry | 26,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 makrely | Makrela | |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| několik několik snítek hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| asi 2 dl 2 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| 1 kg 1 kg oloupaných brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| asi 1 1 a 1/4 kg bulvového celeru = 1 větší | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| zelená část pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |