Nutriční hodnoty (Polévka z leča)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 944 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
| Tuky | 1,87 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 1,56 g |
| –– mononenasycené | 0,58 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,50 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malé lečo (pokud použijeme domácí lečo nebo bez přetlaku, tak přidáme 1 lžíci rajského protlaku) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 větší nožička pikantní klobásy | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| 1 1 zarovnaná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |