Nutriční hodnoty (Ledový salát s hlívovými škvarečky a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 631 kJ / 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,40 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka ledového salátu - lze použít i např. čínské zelí | Salát ledový čerstvý | 500 g |
| 100 g 100 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
| kolečka kolečka okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 stonek 1 stonek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| několik několik zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
| granulovaný česnek | Česnek sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| vinný ocet (kdo nemá rád, použije obyčejný, trochu naředěný vodou) | Ocet vinný bílý | |
| parmazán | Parmezán |