Nutriční hodnoty (Balkánský guláš z vepřového srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 885 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
Tuky | 3,05 g |
– nasycené | 0,59 g |
– nenasycené | 1,95 g |
–– mononenasycené | 0,89 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 26,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,46 g |
– cukry | 49,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 velké lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
2 2 červené špičaté papriky kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
Masox | Bujón hovězí | |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
sůl | Sůl mořská |