Nutriční hodnoty (Jemná rybízová bublanina z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 771 kJ / 2 096 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,93 g |
| Tuky | 78,52 g |
| – nasycené | 8,89 g |
| – nenasycené | 61,88 g |
| –– mononenasycené | 43,93 g |
| –– polynenasycené | 17,95 g |
| ––– omega 3 | 5,04 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 522 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 298,03 g |
| – cukry | 150,38 g |
| ––– laktóza | 3,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1/3 balíčku 1/3 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4.0000001192092896 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 130 g 130 g moučkového cukru | Cukr bílý | 130 g |
| 60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 70 g 70 g mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 70 ml |
| trošku trošku citronové kůry (nebo pár kapek citronového aroma) | Citronová kúra čerstvá | |
| 150-200 g 150-200 g odstopkovaného rybízu (může být i mražený) | Rybíz červený čerstvý | 175 g |
| 1/3 1/3 - 1/2 balíčku skořicového cukru | Cukr skořicový |