Nutriční hodnoty (Bezlepkový cizrnový dort s pařížskou šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 302 kJ / 1 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,40 g |
| Tuky | 70,96 g |
| – nasycené | 23,37 g |
| – nenasycené | 30,85 g |
| –– mononenasycené | 23,70 g |
| –– polynenasycené | 7,15 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 34,80 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 619 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 129,00 g |
| – cukry | 60,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic cizrnové mouky | Mouka cizrnová | 90 g |
| hrnek hrnek cukru krystal | Cukr bílý | |
| 3 lžíce 3 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička cukrářského droždí (amonium) | E503 - Uhličitan amonný | |
| 1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |