Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koňakové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 599 kJ /
2 533 kcal
Bílkoviny88,99 g
– z toho živočišné bílkoviny69,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,38 g
Tuky102,66 g
– nasycené30,68 g
– nenasycené58,92 g
–– mononenasycené42,61 g
–– polynenasycené16,32 g
––– omega 33,10 g
Vláknina19,11 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 811 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy251,26 g
– cukry103,11 g
––– laktóza24,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic cukru krupice Cukr bílý 60 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 lžíce 1 lžíce horké vody Voda 18 ml
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 balíčky 2 balíčky pudinku Puding v prášku 96 g
trochu trochu cukru Cukr bílý
200 ml 200 ml vaječného koňaku Likér vaječný 200 ml
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
moučkový cukr Cukr bílý
kousek kousek čokolády na posyp Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.