Nutriční hodnoty (Velikonoční králik ve vaječných peřinách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 151 kJ / 1 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 275,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 275,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 83,36 g |
| – nasycené | 22,62 g |
| – nenasycené | 38,96 g |
| –– mononenasycené | 32,00 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,98 g |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 2,66 g |
| Sacharidy | 23,80 g |
| – cukry | 19,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg masa | Vepřová kýta | 1000 g |
| vepřové sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka na trojobal | Strouhanka pšeničná | |
| 6 6 velkých vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 opravdu velká PL hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 400 ml 400 ml sladké mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská |