Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté těsto na cokoli

Kynuté těsto je pro někoho hračka a pro někoho vyšší dívčí. Vyzkoušeli jste spousty receptů, poměrů surovin, postupů a stále to není ono? Máme pro vás recept na univerzální kynuté těsto, které se vám vždy povede a připravit z něj můžete cokoliv vás napadne.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava, bez doby kynutí)

15. 2. 2009 22:07

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie44 465 kJ / 10 627 kcal
Bílkoviny263,34 g
Tuky300,51 g
Vláknina60,99 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 264 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy1 686,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Převedla jsem dkg na hrnky, protože jsem zjistila, že některé mladé hospodyně nemají ani váhu a proto nepečou. No ruku na srdce -já dělám taky co můžu od oka. Mám váhu po mojí kmotře, kterou používám.

Hrnek o objemu 250 ml.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

17. 4. 2021 18:22

satelit: pokud není uvedeno jinak tak ano. Hrnek= 0, 25 l.

satelit

17. 4. 2021 16:54

Hrnek je 1/4 l? děkuji.

macinas

23. 4. 2017 15:09

Výborné kynuté těsto, měla jsem strach z těch 8hrnků mouky,ale výsledek vynikajici 4velké frgale,jako kola od vozu:-)+2velké pletýnky:-D.:yes::yes::yes:

Simona

29. 10. 2016 18:14

Dobry tak dnes jsem vyzkoušela vaše těsto. Mnaaaaam. :-)

martas

2. 8. 2016 11:44

Dobrý den z vašeho úžasného těsta jsem vytvořila nejlepší boruvkove knedlíky na páře. Tohle těsto budu pokaždé na ně používat. ;-) :-K

Jan Šťastný

29. 7. 2016 09:24

Kolik toho droždí ? Jeden ks = pitliíček, kostička za 2,-Kč muže být i za 5.-Kč co si mám vybrat. Děkuji za odpověď :-(

Kamila

3. 4. 2016 16:57

Těsto je výborné,jednoduché.Jen jsem na přání rodiny přidala cukr do těsta.Super.Děkuji :-K

Veronika

10. 11. 2015 12:04

Mohla bych se zeptat? Na kolik stupňů a jak dlouho pečete houstičky?
Děkuji

marcella

29. 9. 2015 22:50

Moc Vám všem děkuji za pochvalu mého těsta. Jsem moc ráda, že chutná. Marcellina:-))

Michaela Jandlová

29. 9. 2015 20:34

Prvni testo, ktere mi vykynulo! :-)) Diky moc za recept!

Katka

3. 8. 2015 16:46

Opravdu moc dobre těsto udelal jsem dva plechy buchet a sou vyborny.:-):yes:

Jaroslava

27. 5. 2015 10:06

Ještě musím dodat, že jsem sama a jím to pouze jako snídani, dva kousky.Jelikož jsem měla z poloviční dávky dva záviny, zamrazila jsem si jeden závin a teprve dnes dojedla poslední kousek. A i po zmrazení je toto pečivo jako čerstvé. Já teda už jiné používat nebudu. :-)

Jaroslava

27. 5. 2015 09:53

Tak to těsto mám už vyzkoušené a i když jsem dost náročná, tady musím opravdu pochválit. Dnes už peču podruhé. Já namazala plát domácí marmeládou, stočila do závinu a nechala ještě kynout na plechu. Bylo to vynikající. Už jsem to zkoušela s jiným těstem, ale to v roládě nevykynulo tak dobře, jako toto. Bylo místy jakoby sražené. Tohle těsto je nadýchané, i když se stočí s "mokrou" náplní do závinu.:yes::yes:

magdalenka magdalenka

20. 5. 2015 12:15

jaroslava: myslím, že tvoja posledná veta je pravdivá...:-D

jaroslava

20. 5. 2015 10:54

Já citrony omývám v hodně teplé vodě s kapkou Jaru a odrbu ho drátěnkou. Samozřejmě že ne, až na bílou kůru. Pak ho opláchnu horkou vodou, osuším a použiji. To samé s pomeranči. Ale stejně by mne zajímalo, jaké citrony a pomeranče k nám vozili za komunistů.V letech 1950 až do sametové revoluce. Nepamatuji si totiž, že by byly někde k sehnání nějaké Bio citrusy. A celý národ strouhal vesele citronovou kůru do pečiva a nic se nedělo. To je tenkrát chemicky neošetřovali, nebo to bylo každému šumafuk?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynuté těsto kynuté těsto s majonézou kynuté těsto se sádlem kynute testo na buchty kynuté těsto recept kynute buchty s majonezou kynuté těsto s majonézou na koláče hrnkové kynuté testo kinute testo kynute testo hrnkove kynuté těsto z majonézy jak udelat kynute testo buchty s majonézou recept kynuté těsto kynuté koláče s majonezou recept na kynuté těsto s majonézou recept na kynuté těsto testo na kynute buchty kynutetesto recepty kynute testo

Suroviny: mouka hladká, máslo, mléko, cukr, droždí, sůl, žloutek, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo

TopRecepty.cz

Kynuté těsto na cokoli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkJJ