Nutriční hodnoty (Sojový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,50 g |
| Tuky | 60,24 g |
| – nasycené | 10,28 g |
| – nenasycené | 30,50 g |
| –– mononenasycené | 15,70 g |
| –– polynenasycené | 14,80 g |
| ––– omega 3 | 1,61 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 154,30 g |
| – cukry | 144,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 140 g 140 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 140 g |
| 150 g 150 g hrubé plnotučné sójové mouky | Mouka sójová | 150 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá |