Nutriční hodnoty (Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 119 kJ / 985 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
| Tuky | 67,99 g |
| – nasycené | 24,75 g |
| – nenasycené | 35,65 g |
| –– mononenasycené | 30,52 g |
| –– polynenasycené | 5,13 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 10,31 g |
| Cholesterol | 861 mg |
| Sodík | 777 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 47,57 g |
| – cukry | 10,79 g |
| ––– laktóza | 0,69 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 g 2 g pažitky | Pažitka čerstvá | 2 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 80 g 80 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 80 g |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 5 g 5 g česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 40 g 40 g sýru Brie | Hermelín | 40 g |
| 2 cl 2 cl olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| 2 cl 2 cl bílého balzamika | ||
| 20 g 20 g salátu lollo rosso | Salát listový čerstvý | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |