Nutriční hodnoty (Rychlá rajčatová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 908 kJ / 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 1,08 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,03 g |
| – cukry | 24,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 400 g 400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
| 500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hrst lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá |