Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá rajčatová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie908 kJ /
217 kcal
Bílkoviny6,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky1,08 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,03 g
– cukry24,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
400 g 400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky) Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.