Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kýta na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 813 kJ /
672 kcal
Bílkoviny5,21 g
– z toho živočišné bílkoviny0,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,04 g
Tuky21,23 g
– nasycené13,42 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené6,59 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,08 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 64 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy39,80 g
– cukry19,78 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
jehněčí kýta Jehněčí kýta
400-500 ml 400-500 ml červeného suchého vína Víno červené suché 450 ml
3 3 menší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 menší petržele Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 svazek 1 svazek bylinek (tymián, rozmarýn, šalvěj) Petržel nať čerstvá
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g
hovězí vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.