Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarský tokáň z hovězího masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 671 kJ /
877 kcal
Bílkoviny131,49 g
– z toho živočišné bílkoviny127,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,69 g
Tuky13,52 g
– nasycené5,83 g
– nenasycené6,25 g
–– mononenasycené5,61 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,06 g
Vláknina9,59 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 439 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy24,45 g
– cukry5,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g masa hovězího předního Hovězí plec 600 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
200 ml 200 ml bílého vína (suché víno) Víno bílé suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.