Nutriční hodnoty (Maďarský tokáň z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 671 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,69 g |
Tuky | 13,52 g |
– nasycené | 5,83 g |
– nenasycené | 6,25 g |
–– mononenasycené | 5,61 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 24,45 g |
– cukry | 5,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g masa hovězího předního | Hovězí plec | 600 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
200 ml 200 ml bílého vína (suché víno) | Víno bílé suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové |