Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 622 kJ /
388 kcal
Bílkoviny11,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,84 g
Tuky16,82 g
– nasycené7,75 g
– nenasycené8,80 g
–– mononenasycené6,36 g
–– polynenasycené2,44 g
––– omega 30,02 g
Vláknina32,89 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 547 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy33,84 g
– cukry13,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 silnější plátky hovězí roštěnky Hovězí roštěnec
1 lžíce 1 lžíce sádla nebo 2 lžíce oleje Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky Česnek čerstvý 21 g
1 sklenka 1 sklenka Boloňské omáčky
1 1 mrkev (nakrájená na drobné kostičky) Mrkev čerstvá 50 g
1 1 silnější plátek celeru (nakrájený na drobné kostičky) Celer bulva čerstvá 540 g
10 10 olivy ve slaném nálevu rozkrojených na polovinu
1 lžička 1 lžička škrobu (rozmíchat ve vodě) Bramborový škrob 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.