Nutriční hodnoty (Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 16,82 g |
– nasycené | 7,75 g |
– nenasycené | 8,80 g |
–– mononenasycené | 6,36 g |
–– polynenasycené | 2,44 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
– cukry | 13,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silnější plátky hovězí roštěnky | Hovězí roštěnec | |
1 lžíce 1 lžíce sádla nebo 2 lžíce oleje | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky | Česnek čerstvý | 21 g |
1 sklenka 1 sklenka Boloňské omáčky | ||
1 1 mrkev (nakrájená na drobné kostičky) | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 silnější plátek celeru (nakrájený na drobné kostičky) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
10 10 olivy ve slaném nálevu rozkrojených na polovinu | ||
1 lžička 1 lžička škrobu (rozmíchat ve vodě) | Bramborový škrob | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |