Nutriční hodnoty (Domácí balkánský sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 14,11 g |
| Sůl | 35,00 g |
| Sacharidy | 3,50 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvrdého tvarohu (nebo měkkého v alobalu) | Tvaroh tvrdý | 250 g |
| 35 g 35 g soli | Sůl mořská | 35 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |