Nutriční hodnoty (Pikantní řízky naruby "Moravanka,,)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 721 kJ / 2 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 248,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 242,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 148,73 g |
| – nasycené | 63,69 g |
| – nenasycené | 62,31 g |
| –– mononenasycené | 54,33 g |
| –– polynenasycené | 7,99 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 2,16 g |
| Sodík | 5,80 g |
| Sůl | 14,05 g |
| Sacharidy | 44,97 g |
| – cukry | 12,67 g |
| ––– laktóza | 0,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 3 skleničky 3 skleničky zeleniny Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | 600 g |
| 1/3 kostky 1/3 kostky másla | Máslo kravské | 83.3333358168602 g |
| 1 1 polévkové lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |