Kolínka v klobásovém zelí

mika59 Kuchařka: mika59

Těstoviny 2 názory

Suroviny

cca 300 g kolínek
500 g kysaného zelí
2 pikantní klobásy
1 velká cibule
1 červená paprika
1 střední brambor
250-300 vývaru (měla jsem kuřecí)
lžíce sádla
lžíce cukru (rovná)
lžíce sladké chilli omáčky
kmín
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kolínka dáme vařit do osolené vody podle návodu. Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlatova. Přidáme cukr, zamícháme a po rozpuštění přisypeme překrájené zelí bez nálevu.

  2. Přilijeme vývar, přidáme nakrájené klobásy, papriku a brambor nastrouhaný na jemno. Přidáme kmín, sůl, chilli omáčku a vaříme do změknutí zelí. Podle potřeby doléváme vývar.

  3. Zelí dochutíme pepřem, případně solí nebo cukrem a vmícháme okapaná kolínka. Společně prohřejeme a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kolínka v klobásovém zelí

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    be.amenity: No snažím se, ale vždy to prostě nejde, nebo zapomenu v tom fofru, ale to snad není problém..ten dnešní se vyřeší a smázne...;-)

    Odpovědět

  • be.amenity be.amenity

    Recept je krásný:yes: Určitě zkusím:-) ...ale (prosim promiňte) než řešit problém s fotkou/fotkami finální verze pokrmu, nebylo by lepší přidat i pár fotek přípravy pokrmu?:-) Nemyslím tím jen u tohoto receptu, ale i u skvělých Vašich předchozích, úžasných receptů:-K Spoustě začátečníkům i nemehlům jako jsem já:-D by to třeba pomohlo:-8

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo