Nutriční hodnoty (Luxusní řezy Napoleon)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 42 408 kJ / 10 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 106,75 g |
| Tuky | 670,67 g |
| – nasycené | 372,13 g |
| – nenasycené | 276,63 g |
| –– mononenasycené | 222,15 g |
| –– polynenasycené | 54,48 g |
| ––– omega 3 | 2,88 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 3,07 g |
| Sodík | 992 mg |
| Sůl | 2,36 g |
| Sacharidy | 815,38 g |
| – cukry | 310,90 g |
| ––– laktóza | 44,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 650 g 650 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 650 g |
| 400 g 400 g másla | Máslo kravské | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 30 ml 30 ml vodky (nebo koňaku) | Vodka | 30 ml |
| 10 ml 10 ml 8% octa | Ocet lihový | 10 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 150 g 150 g pražených mandlových lupínků | Mandle loupané | 150 g |