Nutriční hodnoty (Kyšková buchta s broskvema)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 18 928 kJ / 4 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
| Tuky | 146,37 g |
| – nasycené | 13,39 g |
| – nenasycené | 121,38 g |
| –– mononenasycené | 84,98 g |
| –– polynenasycené | 36,40 g |
| ––– omega 3 | 10,31 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 271 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 712,45 g |
| – cukry | 262,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1-2 hrnku 1-2 hrnku kyšky | Kyška | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| ovoce (nejlépe broskve) | Jahody čerstvé | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské |