Nutriční hodnoty (Fazolový salát teplý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 32,37 g |
– nasycené | 4,69 g |
– nenasycené | 27,49 g |
–– mononenasycené | 23,58 g |
–– polynenasycené | 3,92 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 25,57 g |
– cukry | 11,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 malá konzerva 1 malá konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
1 malá konzerva 1 malá konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička sekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
100 ml 100 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 2 naťové jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička koření čubrica | Čubrica | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |