Nutriční hodnoty (Fazolový salát teplý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g |
| Tuky | 32,37 g |
| – nasycené | 4,69 g |
| – nenasycené | 27,49 g |
| –– mononenasycené | 23,58 g |
| –– polynenasycené | 3,92 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,26 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 25,57 g |
| – cukry | 11,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička sekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
| 100 ml 100 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 naťové jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička koření čubrica | Čubrica | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |