Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát teplý)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 764 kJ /
422 kcal
Bílkoviny4,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,32 g
Tuky32,37 g
– nasycené4,69 g
– nenasycené27,49 g
–– mononenasycené23,58 g
–– polynenasycené3,92 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,57 g
– cukry11,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 malá konzerva 1 malá konzerva bílých fazolí Fazole bílé
1 malá konzerva 1 malá konzerva červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička sekaného rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
100 ml 100 ml rajského protlaku Protlak rajčatový 100 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 2 naťové jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička koření čubrica Čubrica 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.