Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota19 219 kJ / 4 594 kcal
Bílkoviny167,63 g
Tuky399,68 g
Vláknina24,67 g
Cholesterol1 491 mg
Sodík3 212 mg
Sůl7,72 g
Sacharidy69,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

recepty73

4. 6. 2020 04:23

Marie Svarcova: ...děkuji:-K:-K:-K ...dnes je opět v plánu;-)<3

Marie Svarcova

24. 5. 2020 09:31

:yes: skvělá - přesně taková má být :-K

Nadja

4. 1. 2019 17:22

recepty73: moje maminka také zeleninu pasírovala; bylo to zdlouhavé a pracné. Já od doby, kdy mám ponorný mixer, pouze mixuji - je to rychlé a výsledek stejný jako při pasírování. Jen musím dávat pozor, abych tam nezapomněla bobkáč - ten se nerozmixuje, zůstanou tam kousíčky a pak je potřeba ještě pasírovat. ;-)

recepty73

4. 1. 2019 15:55

Eja57: adamos: Jupiterix: ...neřídím se mýty, ale svojí chutí a intuicí;-)
...máte pocit, že by tahle svíčková nedržela pohromadě nebo byla málo krémová? ...já ne, a to ani při dalším ohřívání ...proti lepku nemám žádné výhrady, ale tuhle omáčku prostě nezahušťuji a vůbec ne, z důvodu nějakých mýtů, prostě to není nutné;-) ...máslem občas také zjemňuji, ale ne zde, tuku je tam dost a předem píši, že proti tuku také nic nemám:-D;-)
...zkoušel jsem i zahuštěnou, že by to někdo poznal, se tedy nedá říct, a to mám doma dost "mlsných jazýčků";-)
...rádoby kuchař/ka je tu snad většina z nás;-) ...rád si přečtu nějaký váš recept...
...nemixovat, ale pasírovat a nevyndavat koření? ...a co je rychlejší? ...vyndat sítko a použít ponorný mixér nebo pasírovat;-):-D ...též si rád přečtu vaše nápady a postřehy ve vašich receptech;-)

Jupiterix

4. 1. 2019 14:21

Eja57: Souhlasím, navíc bych asi nemixoval, ale pasíroval. (V tom případě nemusím koření oddělovat, oddělí se při pasírování) ;-)

adamos

4. 1. 2019 11:23

Do smetanové omáčky ( dle rádoby kuchařů " svíčkové " což je podle mne část dobytčete) přidávám na konci varu pár kostek másla zjemní a zahustí zdr. ad ;-)

Eja57

4. 1. 2019 10:50

Zase to magické "abychom nemuseli zahušťovat...". Podle mne jeden z mýtů...
Trocha lepku nemá nic společného se zahuštěním ( nebo by neměla mít), ale lepek udrží omáčku "pohromadě", hladkou, krémovou. Vyzkoušejte - na kotel omáčky stačí fakt dvě lžíce máslové jíšky, provařit....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: sekana svíčková sekaná svíčková na smetaně svíčková se sekanou sekaná svíčková omáčka sekaná svíčková recept svičková sekana svíčková omáčka sekana svíčková na smetaně se sekanou sekaná recept krémová svíčková svíčková že sekanou sekanasvickova svíčková ze sekané sekaná jako svíčková sekaná na způsob svíčkové recept sekaná jako svíčková recept svíčková omáčka s e sekanou sekaná svickova sekaná do na omáčky svíčkováze k sekané

Suroviny: maso mleté, špek uzený, sůl, pepř mletý, tymián, vejce, strouhanka, hrstka, cibule, česnek, olej, alobal, mrkev, celer, petržel, cibule, máslo, hořčice, cukr krupice, koření nové koření, pepř, bobkový list, sůl, ocet, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Sekaná svíčková

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7KgO